MENIU

Presa britanică susţine că Elena Gheorghe a făcut playback la Eurovision, delegaţia României dezminte

Foto: dailymail.co.uk

Presa britanică susţine că Elena Gheorghe a făcut playback la finala Eurovision de sâmbătă seara, în vreme ce reprezentanţii delegaţiei României la Moscova au precizat, pentru NewsIn, că această afirmaţie este "o prostie".

Jurnaliştii de la Daily Mail susţin că Elena Gheorghe ar fi mimat interpretarea melodiei prezentată în concurs, sugerând că adevărata protagonistă ar fi persoana aflată în partea din spate a scenei, în umbră.

"Felicitări englezilor pentru că au crezut că am fost atât de buni încât i-am convins pe ruşi să ne ajute. Înseamnă că Elena a cântat foarte bine", a comentat ironic şeful delegaţiei României la finala de la Moscova, Dan Manoliu.

Referitor la persoana invocată de englezi, un alt reprezentant al delegaţiei României spune că ar fi vorba despre Lucia Dumitrescu, cea care a asigurat "backing vocal-ul", şi că Elena nu ar fi avut nevoie de ajutor. "Elena are o voce dumnezeiască şi s-a lansat ca interpretă de muzică salsa, deci nu are probleme să cânte şi să danseze în acelaşi timp. În plus, se aud două voci distincte. Cred că sunt nişte afirmaţii gratuite pentru a-şi vinde ziarul", a mai adăugat acesta.

Elena Gheorghe, care a reprezentat România la Eurovision cu melodia "The Balkan Girls" s-a clasat pe locul 19, iar Alexander Ryback, care a interpretat melodia "Fairytale" a ocupat locul I în urma finalei care a avut loc sâmbătă-seara, pe Olympiysky Arena din Moscova.

Citeşte mai mult

Mai multe articole despre:
Eurovision elena gheorghe