MENIU

Premierul Emil Boc i-a lăsat la Cluj pe Traian Băsescu şi pe Abraham Lincoln

FOTO: Gandul.info
Emil Boc şi-a lăsat la Cluj broaştele norocoase

Este vorba despre o poză cu şeful statului şi un bust cu preşedintele american pe care Boc nu le-a mai luat din biroul de primar pe care l-a ocupat până duminică. Tot la Cluj au rămas deocamdată şi cele două broscuţe primite de premier în dar de la fetiţe.

Emil Boc a primit broscuţele în timpul primului mandat ca primar al Clujului. De atunci şi până acum ţestoasele i-au purtat noroc şi au fost martorii tăcuţi ai ascensiunii sale.

Dupa ce a Emil Boc a plecat în capitală singurii locatari ai biroului fostului primar au ramas cele doua broscute. Cu siguranţă în scurt timp şi ele se vor muta la Bucureşti deoarece actualul premier le-a primit cadou de la fiicele sala şi a promis că nu le va abandona.

Emil Boc şi-a luat la Bucureşti şi aparatele de fitness cu care şi-a păstrat de-a lungul anilor condiţia fizică excelentă, pe care o are acum, ca premier, trebuie evident să o menţină.

De când a fost numit premier, Emil Boc a mai trecut de câteva ori prin acest birou. Ultima dată a fost zilele trecute când a semnat ultimele acte în calitate de primar dar şi-a strâns şi lucrurile personale. fotografii cu fetiţele dar şi cu soţia.

Emil boc şi-a semnat duminică după-amiază demisia din funcţia de primar al Clujului, cu o zi înainte de termenul limită legal.