MENIU

Poliţistul care l-a împuşcat pe un tânăr pentru că asculta muzică prea tare nu se afla în timpul serviciului

Foto: europeanul.eu

Caz şocant într-o comună din Galaţi. Un poliţist l-a împuşcat pe un tânăr pentru că asculta muzică. Deşi nu se afla în timpul serviciului, agentul a folosit arma din dotare şi a tras nu mai puţin de şase focuri.

Unul din gloanţe l-a nimerit pe bărbat în cap. Martorii spun că poliţistul a tras în tânăr şi după ce acesta era la pământ. Bărbatul împuşcat a decedat la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Altercaţia dintre poliţist şi tânăr s-a produs duminică după-amiază. Bărbatul asculta muzică în maşină, în faţa unei terase din apropierea blocului unde locuieşte poliţistul. Omul legii, care era în timpul său liber, i-a atras atenţia tânărului că tulbura liniştea publică. Pentru că nu a ascultat ordinele agentului, bărbatul a fost împuşcat de şase ori. Unul din gloanţe l-a nimerit în cap.

Tânărul a ajuns la Spitalul Judeţean din Galaţi. Medicii au decis însă, că starea lui este prea gravă şi l-au trimis la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Poliţistul este cercetat in stare de libertate pentru tentativă de omor. Anchetatorii trebuie să stabilească acum de ce agentul nu a tras focuri de avertizare, ci a ţintit direct spre tânăr.

Citeşte şi Un tânăr de 28 de ani a fost împuşcat de şase ori de un poliţist pentru că asculta muzica prea tare

Mai multe articole despre:
Galaţi muzică poliţist tânăr împuşcat