MENIU

Poliţiştii din Gorj au reţinut un tânăr care fura produse petroliere dintr-o conductă a Petrom

Foto: zf.ro

Un tânăr din Gorj a fost reţinut de poliţişti, după ce în casa acestuia au fost descoperite produse petroliere pe care le furase dintr-o conductă a Petrom.

Agenţii de pază ai unei firme din Craiova, angajaţi la punctul de lucru al Petrom din comuna Bustuchin, au sesizat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Gorj cu privire la faptul că persoane necunoscute sustrag produse petroliere din conducta care traversează comuna Bustuchin în punctul Zăvelceşti.

Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, a declarat, luni, că poliţiştii au obţinut două mandate de percheziţie pentru domiciliile a două persoane. "În urma percheziţiei, oamenii legii au identificat o instalaie artizanală alcătuită dintr-un furtun lung de peste 60 metri, cu ajutorul căruia era extras produsul petrolier. La domiciliul unui bărbat de 29 de ani, care ulterior a fost reţinut pentru 24 de ore, au fost găsiţi 150 de litri de ulei industrial, peste 100 de litri de ţiţei şi gazolină, dar şi numeroase alte recipiente care prezentau urme de gazolină, mărturie că acolo fusese depus produsul ce fusese comercializat. Infracţiunea de care este acuzată persoana de 29 de ani este distrugere şi furt calificat", a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Romina Dochian.

Tânărul reţinut urmează să fie prezentat magistraţilor gorjeni cu propunerea de arestare preventivă.

Mai multe articole despre:
furt Petrom conductă hoţ benzină