MENIU

Poliţie vestimentară la Australian Open! Amenzi pentru tenismenele care au ţinute prea sexy. VEZI cele mai SEXY jucătoare din WTA

Foto: http://img.dailymail.co.uk
Foto: www.zimbio.com
Foto: img.dailymail.co.uk
Foto: www.adrants.com
Foto: mariasharpova.blogspot.com
Foto: www.maria-sharapova.me.uk
Foto: lh4.ggpht.com
Foto: lh4.ggpht.com
Foto: www.wtnphotos.com
Foto: tier1dc.blogspot.com
Foto: www.tennis.com

Se anunţă vremuri grele pentru tenismenele mai exhibiţioniste. Şi asta după ce franţuzoaica Alizé Cornet a purtat o ţinută prea "indecentă" la cupa Hopman, disputată la Perth. Alizé i-a cam speriat pe pudicii australieni, care s-au decis. Cine se va afişa prea mult la Openul australian, care va începe pe 19 ianuarie, va plăti o amendă de 1.000 de euro.

Gata cu compleurile sexy folosite de unele tenismene, care încântau audienţa masculină. Cel puţin la Australian Open, unde organizatorii au luat o măsura radicală: amendă pentru tenismenele care afişează o ţinută "excesivă".

E adevărat, de multe ori arenele de tenis au devenit adevărate podiumuri de modă, iar picătura care a umplut paharul a fost ţinuta afişată recent de franţuzoaica Alizé Cornet la partidele de dublu din Cupa Hopman. Tânăra de 19 ani s-a prezentat într-un chilot minuscul şi un top transparent, care "trădau" totul în timpul meciului.

"Unele jucătoare vin să joace tenis în aceleaşi costume cu care merg şi la plajă. Pot juca tenis şi fără să arate cât sunt de frumoase. Dacă ele cred că iubitorii tenisului privesc trupurile lor, jocul în sine are de suferit", a afirmat Margaret Court, cea mai mare fostă jucătoare de tenis a Australiei.

"Fetele trebuie să se prezinte într-un mod profesionist. Fiecare ţinută va fi analizată înainte de partide", a spus şi Wayne McKewen, unul dintre arbitrii care vor oficia la Melbourne. "Abuzurile" vor fi aspru pedepsite de organizatori: 2000 de dolari australieni amendă, aproximativ 1.000 de euro.

Mai multe articole despre:
Tenis amendă Australian Open vestimentaţie