MENIU

Poli Iaşi: Grigoraş vrea ca jocul cu Pandurii să fie amânat pentru că nu are timp să îl pregătească

Foto: NewsIn

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Petre Grigoraş, a declarat, joi, că nu poate pregăti cum trebuie meciul cu Pandurii Tg. Jiu, din etapa a 14-a a Ligii I, pentru că jucătorii săi nu vor face antrenamente o săptămână şi consideră că partida trebuie reprogramată.

"Chiar dacă Liviu Ciobotariu nu vrea să se amâne meciul de vineri, nu dânsul decide, ci forurile competente, în speţă LPF, care sper să analizeze corect situaţia în care ne aflăm. Nu este vina noastră. Nu eu am vrut să stau acasă o săptămână, ci Direcţia Sanitară ne-a impus acest lucru. Normal că oficialilor de la Pandurii le convine să nu se amâne meciul, pentru că le-ar fi mult mai uşor. Poate şi eu, dacă aş fi în locul lor, în sinea mea mi-aş dori să se joace meciul. Dar nu se poate. Dacă Liga nu amână meciul, înseamnă că e rea voinţă", a spus Grigoraş, pentru NewsIn.

Tehnicianul a adăugat că nu are timp să pregătească jocul cu Pandurii în doar 6 zile şi vrea ca acesta sa fie amânat pentru o dată ulterioară
. "Aş vrea să văd ce zic oamenii de la Pandurii dacă sunt puşi în situaţia de a juca un meci oficial la 10 zile după vacanţa de iarnă. Ar fi cam acelaşi lucru", a afirmat antrenorul.

Grigoraş a dezvăluit că jucătorii săi se simt mai bine, iar sâmbătă, de la ora 15:00, vor relua antrenamentele.

Partida Poli Iaşi-Pandurii Tg. Jiu, din etapa a 14-a a Ligii I, este programată pentru vineri, 20 noiembrie, dar gazdele vor ca jocul să fie amânat, după ce fundaşul Cornel Buta a fost diagnosticat cu gripă porcină, iar antrenamentele au fost suspendate pentru o săptămână.