MENIU

Pogea spune că atacurile PSD ţin de campania electorală

Foto: wordpress.com

Ministrul Finanţelor, Gheorghe Pogea, a comentat, astăzi, atacurile liderilor PSD la adresa miniştrilor democrat-liberali, punându-le pe seama campaniei electorale, şi a adăugat că are alte priorităţi, dând exemplu respectarea parametrilor fixaţi prin acordul cu FMI.

Întrebat cum comentează atacurile liderilor PSD la adresa democrat-liberalilor, Gheorghe Pogea a răspuns: "Suntem în campanie. Eu am altă treabă de făcut împreună cu colegii mei din Cabinet, indiferent că sunt de la PD-L şi PSD şi vă asigur că nu a fost nicio deosebire între unii şi alţii. Ne vedem de treaba noastră pentru că lumea asta aşteaptă".

Gheorghe Pogea a adăugat că preocuparea sa în acest moment este încadrarea în parametrii pe care România s-a angajat să-i respecte pe trimestrul I în cadrul acordului cu FMI şi că a avut în acest sens o întâlnire la Ministerul de Finanţe. "Preocuparea mea şi a colegilor mei este să ne încadrăm în parametrii pe care ne-am angajat cu FMI în trimestrul I şi suntem foarte aproape de a-i realiza. A doua mare preocupare se referă la agenţii economici pe care ne-am angajat în a-i sprijini pentru deblocarea financiară", a declarat Pogea, înaintea şedinţei Biroului Permanent al PD-L.

Mai multe articole despre:
Mircea Geoană PSD coaliţie FMI Gheorghe Pogea PD-L