MENIU

Pisicile sofisticate au fost la expoziţia de la Sala Palatului din Bucureşti

foto: REALITATEA.NET
foto: REALITATEA.NET
foto: REALITATEA.NET
foto: REALITATEA.NET
foto: REALITATEA.NET
foto: REALITATEA.NET

Pisici din rasele British Shorthair, Bengal, Devon rex, Cornish rex, Maine coon, Persane, Sphynx şi europeană au răspuns prezent când s-a dat strigarea la Expoziţia Internaţională Felină care a avut loc în acest week-end. Balinezele, cele din insulele Kurile şi burmezele au fost pentru prima dată în România la o astfel de manifestare.

Prin faţa arbitrilor au trecut în aceste două zile peste 160 de pisici din 25 de ţări. Blana, lăbuţele, urechile, coada, dar şi atutidinea contează.

Crescătorii a avut posibilitatea de a cumpăra hrană şi accesorii pentru animalele lor de companie la preţuri promoţionale. Ultima fiţă în materie de igienă pisicească este wc-ul pentru feline. Nisipul nu este unul ca în oricare litieră, ci unul cu granule lavabile. 

Cei mici s-au bucurat cel mai mult de această expoziţie. Şi dacă părinţii le-au dat voie, au putut pleca cu o pisicută acasă, căci pe lângă cele înscrise în concurs, mai sunt unele care îşi caută un stăpân iubitor. Vezi povestea lui Thomas care îşi caută stăpâni

Mai multe articole despre:
pisici