MENIU

Piese de maşină contrafăcute se vând foarte bine în târgurile din Capitală - VEZI VIDEO

Foto: NewsIn
Piesele auto contrafăcute se găsesc la mai toate târgurile din Capitală.

Plăcuţe de frână, discuri de ambreiaj, planetare sau radiatoare contrafăcute, dar bine camuflate în ambalaj original. Contrabanda cu piese de schimb Dacia e în floare în târgurile din Capitală, dar şi în Argeş. Furate din fabrică sau produse în Turcia, China sau oriunde, ele se vând mai bine decât cele originale, pentru că sunt mult mai ieftine.

Cei mai mulţi dintre comercianţii "la negru" pot fi găsiţi în târgurile din Bucureşti şi din ţară. Duminica trecută, i-am găsit la treabă, în talciocul din Vitan.

Toate piesele se găsesc în două variante: originele şi falsuri. Speculanţii nu se feresc să vorbească de marfa contrafăcută. Contrafăcute nu sunt doar piesele, ci şi ambalajele. Contrabandiştii şi-au perfecţionat metodele şi reprezentanţii fabricii din Mioveni ştiu asta.

Târgul din Vitan nu este singurul loc în care poţi găsi piesele de contrabandă. Magazinele de piese auto din Piteşti sunt pline-ochi. Dealtfel, pe strada Dumbrava am numărat nu mai puţin de 24, aşezate unul lângă altul!

Distingem cu uşurinţă originea pieselor în funcţie de preţul cerut de comercianţi. Pe o distanţă de numai trei metri, preţul unui disc de ambreiaj s-a dublat.

Mai multe articole despre:
târg capitală maşină contrafăcute autoturisme piese