MENIU

Piesa "Absolut love", a fost jucată în vitrina unui magazin

Foto: corbis.com

"Absolut love", un spectacol de teatru în regia lui Titus Scurtu, după piesa "What the night is for" a cunoscutului dramaturg Michael Weller, a fost jucat joi seară în vitrina unui concept store din Bucureşti.

Piesa “What the night is for” (2002) , "La ce poate servi o noapte", scrisă de Michael Weller, expune, într-o cameră de hotel, drama a doi îndrăgostiţi, care se reîntâlnesc după 10 ani de existenţe separate. Fiecare a încercat să-şi construiască, în acest interval, propria familie. O cină romantică se transformă, pe nesimţite, într-un prilej de meditaţie asupra dorinţelor, neîmplinirilor, căutărilor personale, dar poate deveni şi începutul unei noi promisiuni.

O piesa intensă, preluată cu titlul “Absolut love” de către tânărul regizor Titus Scurt, excelent jucată de actorii Andreea Gramoşteanu şi Marin Grigore, pusă în scenă în ambianţa neconvenţională a unui concept store din Bucureşti, în scenografia elegantă a Corinei Gramoşteanu.

Piesa “Absolut love” va avea premiera pe 2 aprilie, în Clubul La Scena, din Bucureşti.

Michael Weller  este autorul scenariului celebrului musical “Hair” din 1979, al  scenariului de film “Ragtime” (“Vremuri de restrişte”, 1981, nominalizat la Oscar un an mai târziu), regizate de Milos Forman, dar şi al pieselor “Moonchildren” (1971)  şi “Spoils of war” (1988), jucate pe cele mai importante scene londoneze şi americane de teatru.
Mai multe articole despre:
magazin vitrină