MENIU

\"Petrecăreţii\" Tamaş şi N\'Doye, amendaţi cu 5.000 de dolari

<descriere>

Ultima escapadă le-a mai uşurat buzunarele petrecăreţilor de la Dinamo. Tamaş şi N\'Doye au fost amendaţi de clubul din Ştefan cel Mare, în timp ce Moţi a scăpat, pentru că nu a participat la \"eveniment\", ci doar i-a ajutat pe cei doi să părăsească \"locaţia\" unde se aflau.

Potrivit unui comunicat postat pe site-ul oficial al lui Dinamo, Gabi Tamaş şi Ousmane N\' Doye au fost sancţionaţi conform Regulamentului de Ordine Interioară (ROI) pentru ultima escapadă nocturnă, petrecută în noapte de marţi spre miercuri, încheiată la ora 2.30.

Pentru că au încălcat articolul \"Absenţe nejustificate de la domiciliu la ora stabilită, ora 23.00\" şi au adus prejudicii imaginii clubului, cei doi fotbalişti au fost amendaţi cu 5.000 de dolari.

Clubul Dinamo precizează în comunicatul oficial că un alt fotbalist de la Dinamo, despre care presa a anunţat că ar fi participat şi el la distracţie, fundaşul Cosmin Moţi, nu a fost penalizat, acesta sosind la ora 2.15 la localul respectiv doar pentru \"a-i ajuta să părăseacă locaţia în care se aflau\".

În plus, Dinamo anunţă că, datorită abaterilor repetate din ultimul timp ale celor doi jucători, care reprezintă \"încălcări grave ale conduitei unui sportiv profesionist\", va analiza în următoarea şedinţă a C.A. inclusiv punerea celor doi jucători pe lista de transferuri.

Citeşte şi

Dinamoviştii au \"sărbătorit\" înfrângerea cu Timişoara în cluburi. N\'Doye a ajuns la poliţie!

Cornel Ţălnar: Tamaş şi N\'Doye vor suporta consecinţele faptelor lor

Mai multe articole despre:
Dinamo scandal petrecere Gabriel Tamaş