MENIU

Peste jumătate dintre româncele din mediul urban folosesc foarte des internetul

FOTO: commercecarts.com

Mai mult de jumătate dintre femeile din România care locuiesc în mediul urban folosesc foarte des internetul, însă 81% dintre ele nu au făcut niciodată cumpărături online, reiese dintr-un studiu realizat de Brennan Research & Consultants, în colaborare cu SMARK.

Acelaşi studiu, intitulat “Femeia ca target: ce e relevant acum”, arată că doar 20% dintre româncele din urban nu folosesc niciodată internetul.

Reţelele sociale online sunt intens utilizate de tinerele până în 25 de ani, jumătate dintre ele având cont într-o astfel de reţea, vizitată în special pentru vizualizarea de fotografii.

Cercetarea “Femeia ca target: ce e relevant acum” a fost concepută ca un instrument util pentru a afla date noi şi detalii relevante pentru specialiştii în marketing care gestionează produse şi mărci adresate în special femeilor.

Cercetarea a fost efectuată, în perioada martie-aprilie 2009, pe un eşantion de 1.099 de femei din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 şi 45 de ani, şi are o eroare maximă de ±3%.

Mai multe articole despre:
internet românce cumpărături online