MENIU

Peste 500 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul Steaua Bucureşti - Fenerbahce Istanbul

Foto: NewsIn

Peste 500 de jandarmi vor asigura ordinea publică la meciul Steaua Bucureşti - Fenerbahce Istanbul, care va avea loc astăzi, începând cu ora 20.00, pe stadionul Ghencea din Capitală, anunţă Jandarmeria Bucureşti.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Jandarmerie miercuri, cei peste 500 de jandarmi bucucureşteni vor fi sprijiniţi de patru ofiţeri specializaţi de la Poliţia Instanbul, iar UEFA a delegat pentru meciul ce se va disputa în această seară un inspector specializat pe probleme de securitate în arenele sportive.

Jandarmeria Bucureşti anunţă că, potrivit datelor primite de la Clubul Steaua, aproximativ 20.000 de spectatori vor fi prezenţi la meciul Steaua Bucureşti - Fenerbace Istanbul, accesul pe stadion urmând să se facă exclusiv pe bază de bilete şi invitaţii.

De asemenea, clubul oaspete a solicitat 1.725 bilete (25 invitaţii la Loje, 200 bilete la Tribuna I şi 1.500 bilete la Peluza a II -a, iar aproximativ 1.400 de suporteri ai echipei Fenerbahce Istanbul vor fi prezenţi în tribunele stadionului din Ghencea.

Totodată, joi, începând orele 16.00 -  17.00, suporterii echipei Steaua se vor grupa în Piaţa Constituţiei, iar începând cu ora 17.00, se vor îmbarca în autocare şi se vor deplasa spre stadion sub escorta forţelor de ordine, se mai arată în comunicatul Jandarmeriei Bucureşti.

De asemenea, dispozitivul de control acces în stadion, îndrumare şi supraveghere a suporterilor este asigurat de agenţi ai unei firme private de securitate, iar în zonele adiacente stadionului, efectivele Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti vor fi sprijinite de echipaje ale poliţiei, agenţi comunitari şi inspectori ai Primăriei Sectorului 6.

Jandarmerie precizează că accesul pe stadion se va face începând cu ora 17.00, iar începând cu ora 15.00 va fi interzisă comercializarea de băuturi alcoolice în zona stadionului.

Partida dintre Steaua şi Fenerbahce, din etapa a 3-a a Grupei H a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 20:00.

Mai multe articole despre:
Steaua jandarmi suporteri Fenerbahce Liga Europa