MENIU

Peste 300 de fani dinamovişti au aşteptat echipa la aeroport la revenirea în ţară

Foto: NewsIn
Dinamoviştii au fost aşteptaţi la aeroport de 300 de suporteri

Delegaţia lui Dinamo a fost aşteptată, vineri, la aeroportul Henri Coandă de aproximativ 300 de suporteri, după ce joi seară roş-albii au reuşit să se califice în grupele Ligii Europa, remontând în deplasare scorul de 0-3 din turul cu Slovan Liberec.

Fanii lui Dinamo au început să sosească cu o oră şi jumătate înainte de aterizarea aeronavei în care se aflau jucătorii lui Bonetti, iar în momentul în care aceştia au ieşit din incinta aeroportului au aprins mai multe torţe şi au afişat un banner "mândru că sunt huligan".

Fotbaliştii au scandat alături de suporteri câteva minute numele lui Dinamo şi s-au urcat imediat în autocar pentru a evita vreun incident neplăcut. Ultraşii i-au aclamat pe Florin Matache şi Marius Niculae, pe care i-au considerat "eroii de la Liberec".

Suporterii nu l-au uitat nici pe atacantul Ionel Dănciulescu, foarte aproape de un transfer în Spania, la Hercules Alicante. Aceştia au scandat "Danciu, Danciu, nu pleca", iar fotbalistul a coborât din autocar şi cu lacrimi în ochi s-a îmbrăţişat cu mai mulţi dintre ei.

Dinamo s-a calificat, joi, în grupele Ligii Europa, după ce a învins pe Slovan Liberec, scor 9-8 la lovituri de departajare, într-un meci din manşa secundă a play-off-ului, care a consemnat scorul de 3-0 pentru roş-albi la finalul timpului regulamentar şi a celor două reprize suplimentare.
Mai multe articole despre:
Dinamo aeroport suporteri