MENIU

Penneta, prima italiancă din top 10 WTA, a defilat la Săptămâna Modei de la Milano - GALERIE FOTO

Foto: www.lastampa.it
Foto: www.lastampa.it
Foto: www.lastampa.it
Foto: www.lastampa.it
Foto: www.lastampa.it

Multe sportive se pot reprofila cu succes, dacă se satură la un moment dat de antrenamentele istovitoare. Jucătoarele de tenis, de exemplu, fac furori la prezentările de modă. Ultimul exemplu este cel al italiencei Flavia Penneta.

Numărul 10 în clasamentul mondial, Flavia Penneta a demonstrat că nu se pricepe doar la tenis, ci şi la modă. A defilat la Săptămâna Modei de la Milano şi s-a descurcat de minune.

În plus, după ce a purtat creaţi provocatoare, italianca a mai câştigat sigur nişte fani. Învingătoarea din finala de la Los Angeles 2009 nu este singura jucătoare de tenis cu succes în lumea show-bizului.

Rusoaica Maria Şarapova a câştigat anul trecut peste 20 de milioane de euro doar din evenimente şi contractele de publicitate. Şi România stă bine la capitolul "frumuşeţe sportivă".

Într-un alt oraş al modei, Paris, Sorana Cîrstea a făcut furori anul acesta. Mulţi au considerat-o cea mai frumoasă jucătoare de la Roland Garros, organizatorii fiind criticaţi că îi programează meciurile pe terenurile principale doar datorită aspectului fizic.

 

Mai multe articole despre:
Tenis Saptămâna Modei