MENIU

PDL ar vrea să înfiinţeze posturi de manager de partid în organizaţiile judeţene

FOTO: RTV

PDL se gândeşte să creeze în organizaţiile judeţene posturi de manageri de partid, care să se ocupe de problemele administrative şi organizatorice ale partidului, a anunţat, marţi, la Suceava, vicepreşedintele democrat-liberal Gheorghe Flutur.

Vicepreşedintele PDL a precizat că despre înfiinţarea acestui post de manager s-a discutat şi în Biroul Politic al partidului, fără însă să se ajungă la un consens, însă fiecare organizaţie poate decide dacă vrea să aibă un asemenea post. "Am discutat la nivelul Biroului Politic, dar nu s-a ajuns la un consens (...) Avem autonomie şi fiecare organizaţie decide ce este mai bine la nivelul judeţului.

În ceea ce priveşte calităţile necesare unui asemenea manager, Flutur a spus că acesta trebuie să aibă calităţi de comunicare, de organizare, să cunoască bine judeţul şi să aibă mult timp liber pentru a se putea implica în organizarea unor evenimente la care să participe lideri ai partidului.

Gheorghe Flutur a mai anunţat că şeful campaniei PDL pentru alegerile europarlamentare în judeţul Suceava va fi primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Mai multe articole despre:
Gheorghe Flutur Suceava PDL