MENIU

Paul Stănescu spune că nu-l cunoaște pe Mădălin Iscru, zis și "Dumnezeul achizițiilor"

Fostul Ministru al Dezvoltării spune că nu îl cunoaște pe Mădălin Iscru, cel care a primit mai multe contracte de la diverse primării din ţară pentru o firmă fără angajaţi.

Fostul Ministru al Dezvoltării, Paul Stănescu, a declarat despre preotul Mădălin Iscru, prezentat în ancheta recorder.ro „Dumnezeul Achiziţiilor” ca primind „cu dedicaţie” mai multe contracte de la diverse primării din ţară pentru o firmă fără angajaţi, că nu l-a cunoscut şi că nu era consilierul său, ci al secretarului de stat Adrian Gâdea, preşedintele PSD Teleorman.

Stănescu a mai spus că nu a intervenit pentru preot nicăieri şi că, cel mai probabil, s-a vorbit în numele său.

„În legătură cu preotul, n-am avut niciodată niciun amestec de nicio culoare. Probabil că s-a vorbit în numele meu. Când eşti într-o anumită funcţie, este posibil ca anumiţi oameni să vorbească în numele tău. Nu cunosc pe nimeni, nu cunosc niciun primar, nu l-am văzut în viaţa mea. N-am pus mâna pe telefon să sun pe cineva, vreun primar sau pe altcineva, să-i spun că vine cineva. Este total fals, probabil că s-au urmărit anumite lucruri. Chiar nu-mi dau seama ce”, a declarat Paul Stănescu.

Materialul integral pe Realitatea de Olt.

Mai multe articole despre:
null