MENIU

Patru suporteri dinamovişti au fost reţinuţi de jandarmi, după ce s-au bătut cu fanii rapidişti

Foto: NewsIn
Suporterii dinamovişti, aflaţi într-un autocar, au recunoscut în trafic maşinile cu care rapidiştii se deplasau la meci

Patru suporteri dinamovişti au fost reţinuţi de jardarmi, după ce s-au bătut cu suporterii rapidişti, a declarat pentru NewsIn, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru.

Suporterii dinamovişti şi cei ai Rapidului s-au bătut, miercuri seară, la ieşirea din Bucureşti, în zona Autogării Militari, în incident fiind avariată şi o maşină a Jandarmeriei. De asemenea, a fost rănit şi un jandarm, lovit cu o bâtă în cap de unul dintre suporteri, acesta fiind transportat la Spitalul Universitar Bucureşti.

Incidentul a pornit după ce suporterii dinamovişti aflaţi într-un autocar au recunoscut în trafic maşinile cu care rapidiştii se deplasau, la rândul lor, la meciul dintre Dinamo şi Rapid, care s-a disputat miercuri seară la Piteşti, în sferturile de finală ale Cupei României.

Pe lângă cei patru suporteri reţinuţi, alţi 50 de fani dinamovişti au fost duşi la secţie pentru declaraţii. Cei 50 de suporteri se aflau în două autocare cu care urmau să se deplaseze la Piteşti. Au fost duşi la secţiile de poliţie 21 şi 22 din zona Militari, unde li s-au luat declaraţii pentru a putea fi identificaţi toţi suporterii implicaţi în altercaţia cu fanii rapidişti.

Mai multe articole despre:
Dinamo Rapid jandarmerie suporteri incidente