MENIU

Patru persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier produs în judeţul Mehedinţi

Foto: guraialomitei.com

Patru persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier produs la ieşirea din oraşul Strehaia, din judeţul Mehedinţi, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de un TIR.

Accidentul s-a produs în dreptul unei staţii PECO de la ieşirea din Strehaia. O tânără în vârstă de 25 de ani a pierdut controlul volanului, în timp ce conducea un autoturism Volkswagen Vento, iar maşina sa s-a izbit frontal de un TIR care circula din sens opus.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, toate cele patru persoane aflate în autoturism - şoferiţa, Cristina Iancu (25 de ani), soţul acesteia, Viorel Ionel Iancu (25 de ani) şi părinţii bărbatului, Constantin şi Maria Iancu - au murit pe loc. "Mi-a venit maşina în faţă şi i-am lovit din plin. Nu am avut cum să pun frână", a declarat şoferul autotrenului, Dincă Cristian, din Craiova. Autotrenul venea din Germania şi se îndrepta spre Bucureşti, fiind încărcat cu ulei de palmier.

Şeful Poliţiei Rutiere Mehedinţi, subcomisarul Gabriel Lică, a declarat că acesta este cel mai grav accident produs în ultimii doi ani în judeţ. La locul accidentului s-a deplasat şi şeful IPJ Mehedinţi.

Şoferiţa Cristina Iancu era din Craiova şi era studentă în anul II la Farmacie. Tânăra avea permis de conducere din anul 2007. Conform poliţiştilor, fata a pierdut controlul volanului când a încercat să depăşească două autotrenuri staţionate în dreptul staţiei PECO.

Mai multe articole despre:
accident maşini Mehedinţi Strehaia