MENIU

Patru persoane au fost rănite după ce o ambulanţă s-a răsturnat în faţa Spitalului Judeţean Braşov

Foto: mpinteractiv.ro

O maşină a Ambulanţei care se deplasa către o urgenţă şi avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune a fost lovită de un autoturism şi s-a răsturnat. În urma accidentului au fost răniţi uşor şoferii celor două autovehicule, medicul şi asistenta din Ambulanţă.

Coliziunea s-a produs în apropierea Spitalului Judeţean de Urgenţă Braşov, la intersecţia străzilor Zizinului şi Traian. Ambulanţa tocmai ieşise din curtea spitalului, cu viteză mare, pentru a se deplasa la o intervenţie.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, comisarul şef Liviu Naghi, a declarat că cercetările vor scoate la iveală cauza accidentului şi vinovaţii. Acesta a spus că există o singură certitudine, aceea că ambulanţa avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, iar autoturismul Mercedes ar fi trebuit să oprească şi să acorde prioritate.

"Este posibil ca, totuşi, să fie o culpă comună. Cercetările vor stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat", a spus Naghi.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă, doctorul Gabriela Drăghici a declarat că toţi cei patru pacienţi au contuzii, doar medicul de pe Ambulanţă rămânând internat pentru supraveghere, la secţia de Neurochirurgie.
Mai multe articole despre:
accident Braşov ambulanţă medic urgenţă