MENIU

Patru deputaţi comunişti au anunţat părăsirea fracţiunii Partidului Comuniştilor

Patru deputaţi au părăsit fracţiunea PCRM/Foto: UNIMEDIA

Anunţul a fost făcut public luni de către deputaţii Vladimir Ţurcan şi Victor Stepaniuc.

Printre jurnalişti circula zvonul că vor pleca cel puţin 3-4 deputaţi din cadrul PCRM. Vladimir Ţurcan vorbea de un grup de 9 deputaţi, care era gata să voteze pentru candidatura lui Marian Lupu la funcţia de şef al statului.

Vladimir Ţurcan, deputat PCRM: \"Având în vedere că PCRM a dus la alegeri anticipate şi la consolidarea aripei radicale de dreapta, deputaţii Vladimir Ţurcan, Victor Stepaniuc, Ludmila Belcencova şi Valentin Guznac au decis părăsirea fracţiunii parlamentare a PCRM.

\"Deputaţii respectivi au fost excluşi din fracţiunea PCRM. Dumneavoastră aţi devenit deputaţi în Parlament datorită muncii membrilor PCRM. Nu este mandatul dumneavoastră individual. Astfel, rog să vă depuneţi acest mandat, ca să vină alţi deputaţi de pe lista PCRM în Parlament\", a declarat Maria Postoico, preşedintele fracţiunii parlamentare a PCRM.

Dumitru Diacov, preşedinte de onoare a PDM: \"Nu sunt primele plecări. Alte zeci de membri şi primari ai PCRM au plecat deja de la acest partid. Vor continua şi alte plecări.\"

Citeşte mai mult pe UNIMEDIA.md.

 

 

Mai multe articole despre:
Republica Moldova comunişti PCRM