MENIU

Patricia Kaas a sosit la Bucureşti însoţită de Tequilla - VEZI VIDEO

Artista franceză speră că în această seară, de la ora 20.00, va fascina publicul de la Sala Palatului.
Foto: top-10-list.org

Cântăreaţa franceză Patricia Kaas a sosit sâmbătă noapte la Bucureşti, unde a susţinut spectacolul Kabaret. Artista nu a venit singură, ci alături de Tequilla, de care spune că nu se desparte niciodată.

La conferinţa de presă pe care a susţinut-o duminică la Bucureşti, artista a mărturisit că Tequilla, căţeluşa ei, a fost un cadou primit, în urmă cu şapte ani, de la Claude Lelouch, regizorul filmului  "And now... ladies and gentlemen", care a avut-o ca protagonistă.

În cele câteva ore petrecute în România, Patricia Kaas nu a avut timp să viziteze Bucureştiul, aşa cum şi-ar fi dorit. "Regret că atunci când sunt plecată în turnee, nu am timp să vizitez locuri sau să cunosc prea mulţi oameni".

Artista franceză a declarat că speră ca duminică seară, de la ora 20.00, să fascineze publicul de la Sala Palatului. "Kabaret este mai mult un spectacol decât un concert. Prezentăm proiecţii video, scene de teatru de revistă dar şi momente de dans contemporan. Spectacolul este un omagiu adus anilor 30", a mai povestit artista. 

Următoarele destinaţii ale turneului, care cuprinde 170 de concerte în oraşe din Europa şi Asia, sunt Polonia şi Luxemburg.

Mai multe articole despre:
concert Patricia Kaas