MENIU

Patapievici, în La Vanguardia: Băsescu avea o casetă cu Mircea Geoană căruia i se făcea sex oral

Patapievici spune că Băsescu este un om onest
Interviul cu Patapievici, in editia online La Vanguardia
Băsescu i-a acordat un interviu lui Zoso cu o zi înaintea turului II al alegerilor prezidenţiale

Într-un interviu acordat publicaţiei spaniole, şeful Institutului Cultural Român spune că preşedintele avea o casetă compromiţătoare cu rivalul său, dar nu a folosit-o.

\"E un pic asemănător cu cazul Bill Clinton şi sexul oral. Ştiu sigur că lui Băsescu i s-a oferit o casetă cu Mircea Geoană în care i se făcea sex oral şi el a refuzat să o folosească. Este un om onest\", a declarat Horia Patapievici, într-un interviu acordat La Vanguardia.

De altfel, zvonul existenţei unei casete porno cu Mircea Geoană a făcut înconjurul internetului, în aceeaşi perioadă în care au apărut şi celebrele imagini cu Traian Băsescu ar fi lovit un copil la Ploieşti, în 2004.

Chiar preşedintele a sugerat că are această casetă, la OTV. \"Vă pot spune că am atenţionat staff-ul meu că dacă o folosesc, îmi retrag candidatura. Luni, eu i-o dau lui Mircea Geoană. Este o problemă internă a PSD, ei se filmează unii pe alţii şi se vând mai apoi\", a declarat Traian Băsescu la emisiunea lui Dan Diaconescu, refuzând, însă, să dea mai multe detalii.

Declaraţiile lui Patapievici din publicaţia spaniolă vin, acum, să întărească acest zvon.

În replică, Mircea Geoană a etichetat declaraţia lui Patapievici drept o minciună sinistră. \"O minciună sinistră, Patapievici umblă cu porcării\", a declarat Mircea Geoană ziarului \"Gândul\". \"N-am comentat niciun fel de casetă în campanie, n-o voi face nici acum\", a spus liderul PSD. El a precizat că Traian Băsescu nu i-a dat  vreun semn - nici înainte, nici după alegeri - că ar deţine o asemenea casetă.

Sever Voinescu, purtătorul de cuvânt al lui Traian Băsescu a declarat pentru REALITATEA.NET: \"noi nu am avut, nu cunoaştem şi nu am avut niciodată o casetă de acest fel\".

În ceea ce priveşte declaraţia lui Traian Băsescu, de la OTV, Sever Voinescu spune că preşedintele s-a referit la altceva şi nu are nici o legătură cu declaraţiile lui Horia Patapievici din La Vanguardia.

\"Caseta există\", scrie şi Dragoş Stanca, pe Voxpublica: \"faimosul blogger Vali Petcu - zoso.ro, după interviul pe care i l-a acordat fostului şi viitorului preşedinte al României, scria, pe blogul său: \"Am văzut materialul care l-ar putea reduce pe Geoană la un prostănac şi mai mare decât e deja. Pe drumul spre casă mă întrebam dacă eu l-aş fi dat\".

Vali Petcu comentează la această postare că nu Traian Băsescu i-a arătat caseta şi că nu este dispus să discute cu presa despre subiect.

În cadrul emisiunii Ora de Foc, Robert Turcescu a amintit de interviul pe care Traian Băsescu i l-a acordat lui Zoso cu o zi înainte de turul II al alegerilor prezidenţiale. \"Publică la un moment dat un comentariu în care povesteşte în ce context s-a desfăşurat interviul cu Traian Băsescu. Spune că a văzut şi caseta despre care s-a vorbit la OTV, nu dă detalii, dar spune că dacă ar fi fost difuzată ar fi avut un impact electoral negativ pentru Mircea Geoană\", a spus Turcescu.

Citeşte şi

Băsescu: Am o casetă cu Mircea Geoană, i-am spus staff-ului meu că dacă o dă, îmi retrag candidatura!

Horia Roman Patapievici nu a putut fi contactat pentru a ne furniza informaţii legate de acest caz.  El a anunţat însă că va da un comunicat de presă în care va face precizări.