MENIU

Pasajul Lujerului nu se închide, iar tramvaiul 41 va circula în timpul reparaţiilor

Foto: Realitatea.NET

Lucrările de reabilitare de la Pasajul Lujerului din Capitală ar putea începe după mijlocul lunii august, a spus la Realitatea FM directorul Administraţiei Străzilor Bucureşti, Alina Roman.

Aceasta a precizat că deocamdată se pregăteşte pentru licitaţia care va avea loc în 15 iulie. În ceea ce priveşte circulaţia în zona pasajului în timpul lucrărilor, Alina Roman a spus că tot constructorul care va câştiga licitaţia va trebui să se preocupe de această problemă.

"Pasajul nu va fi închis total. Am dat măsuri ca acel constructor care va câştiga licitaţia să ne prezinte un studiu de circulaţie cu rute ocolitoare şi am solicitat inclusiv lucrul pe timp de noapte. În niciun caz pasajul nu va fi închis total. Tramvaiul 41 va circula în continuare", a spus Alina Roman.

Inaugurat în 1987, pasajul Lujerului are lungimea de 774 metri şi înălţimea de cinci metri. Pasajul face legătura între Şoseaua Virtuţii şi strada Braşov, pe sub bulevardul Iuliu Maniu, fiind cea mai circulată cale rutieră de legătură între cartierele Militari şi Drumul Taberei.

Ascultă aici declaraţia directorului Administraţiei Străzilor Bucureşti