MENIU

Parodia horror Transylmania a avut premiera vineri în SUA. VEZI TRAILER

Afişul filmului Transylmania

Parodia horror Transylmania prezintă un grup de studenţi, care ajung în România, unde urmează să studieze un semestru. Pete, Wang, Cliff, Newmar, Lynne, Danni, Lia şi Rusty sunt trimişi să studieze Universitatea Răzvan din România, care este situată în inima ţinutului blestemat numit Transilvania, într-un castel vechi de câteva secole.

Faptul că profesorii sunt îmbrăcaţi în haine de piele neagră şi îi învaţă pe studenţi cum să mânuiască crucea, iar vampiriţe sexy şi pe jumătate dezbrăcate pândesc pe la colţuri, nu îi sperie iniţial pe tinerii sosiţi din Statele Unite ale Americii.

Danni îşi propune să o determine pe sora ei geamănă Lia să fie mai exuberantă, Rusty abia aşteaptă să o cunoască pe Draguta Floca, românca cu care corespondează pe internet, iar Lynne şi Newmar vor să îşi condimenteze viaţa sexuală.

După ce Newmar îi dăruieşte lui Lynne o cutiuţă muzicală şi fata eliberează involuntar un blestem secular, studenţii sunt implicaţi într-o luptă hilară pentru supravieţuire întrucât temutul rege al vampirilor Radu, cel care a stăpânit în trecut acel castel, s-a întors din morţi spre a-l revendica împreună cu o armată de creaturi ale întunericului. În acelaşi timp, tatăl cocoşatei Draguta Floca a pus ochii pe Lia pentru a-i creea în laborator fiicei sale un trup nou şi atrăgător.

Mai multe articole despre:
film vampiri parodie