MENIU

Părinţii lui Michael Jackson angajează detectivi particulari pentru a investiga moartea megastarului

Foto: smartsexyrichcrazy.com

Familia lui Michael Jackson vrea să angajeze detectivi particulari pentru a investiga circumstanţele care au dus la decesul artistului pe 25 iunie.

Katherine şi Joe Jackson au intenţia de a da în judecată compania AEG, care organiza revenirea pe scena de la Londra a starului. Se pare că părinţii lui Michael Jackson îi consideră pe reprezentanţii companiei, vinovaţi de moartea fiului lor.

Detectivii particulari trebuie să investigheze circumstanţele care au dus la decesul artistului pe 25 iunie. O sursă a declarat pentru The Sun că tatăl megastarului "a fost obsedat de rolul AEG în moartea fiului său. Nu avea încredere în ei şi i-a spus şi lui Michael acest lucru. Este convins că Michael îşi dorea să susţină doar 10 concerte, însă a fost presat de organizatori să susţină mai multe".

De asemenea, mama lui Michael Jackson susţine că medicul personal este vinovat pentru moarteal fiului ei. Conrad Murray, a adormit, lăsându-l nesupravegheat după ce i-a administrat Propofol, ceea ce a dus la decesul megastarului.