MENIU

Parcul Naţional din Capitală s-a transformat, între 19 şi 21 iunie, în Parcul Artelor

Foto: 24fun.ro

Parcul Naţional din Capitală s-a transformat pentru a doua oară, între 19 şi 21 iunie, în Parcul Artelor, eveniment care a adus bucureştenilor o gamă variată de ramuri artistice, de la teatru, film şi dans, la streetdance, concerte şi campionate de tenis de masă, informează organizatorii.

La ediţia de anul acesta, evenimentul şi-a propus să aniverseze "550 de ani de creativitate şi vitalitate urbană bucureşteană". Spre deosebire de ediţia de anul trecut, care s-a axat pe arta cinematografică, în această ediţie organizatorii şi-au propus să acopere o gamă cât mai variată de ramuri artistice, de la cele clasice până la cele moderniste şi inovatoare.

Printre activităţile programate, timp de trei zile, în Parcul Naţional s-a numărat un maraton de scurtmetaje, teatru pentru copii, teatru de comedie ("Arca lui Noe"), concerte (Animal X şi Trei Parale), un spectacol de dans contemporan al Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică ("Dansez pentru mine"), proiecţii de filme ("Porţile albastre ale oraşului", regizat de Mircea Mureşan, şi "Pepe şi Fifi", de Dan Piţa ), campionate de tenis de masă şi un concurs de biciclete. 

Evenimentul este organizat de asociaţia culturală Art Music & Film şi Green Hours. 

Mai multe articole despre:
scurtmetraje