MENIU

Pantilimon: "Stuttgart a meritat calificarea, istoria s-a scris în meciul tur"

Foto: NewsIn

Portarul lui FC Timişoara, Costel Pantilimon, a declarat, miercuri, după eliminarea din Liga Campionilor, că VfB Stuttgart a meritat calificarea în grupe, deoarece a fost mai pragmatică.

"A fost un meci greu, ne-am dorit să cîştigăm şi să ne calificăm, dar nu a fost să fie. Istoria s-a scris în meciul tur. Suntem dezamăgiţi că am părăsit competiţia, pentru că ne-am dorit această calificare. Suntem mâhniţi că nu am reuşit. O sa încercăm să adunăm cât mai multe puncte în Liga Europa. Stuttgart a meritat calificarea, a fost mai pragmatică", a spus Pantilimon, la TVR1.

Mijlocaşul Alex Bourceanu a afirmat că limitele echipei au fost atinse în dubla cu Stuttgart: "Cred că rezultatul e just. Probabil, atât putem în acest moment. Liga Europa e un drept care ni se cuvine. Nimeni nu ne dădea şanse să mergem nici măcar acolo, dar am eliminat deţinătoarea Cupei UEFA. Şahtior nu e o echipă oarecare, cum nici Stuttgart nu este. Vrem să ne facem treaba cât mai bine în continuare şi să demonstrăm că merităm să ne aflăm la un asemenea nivel".

Echipa pregătită de Ioan Ovidiu Sabău, FC Timişoara, a remizat, miercuri, în deplasare, cu VfB Stuttgart, scor 0-0, dar a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor şi urmează să evolueze în grupele Ligii Europa. În tur, gruparea germană s-a impus cu scorul de 2-0. În turul 3 preliminar, bănăţenii au trecut de Şahtior Doneţk, după două remize, 2-2 în deplasare şi 0-0 acasă.