MENIU

Pandurii: Condescu declară că Iordache va juca la Dinamo, jucătorul infirmă mutarea!

Foto: NewsIn

Preşedintele grupării Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a declarat, marţi, că mijlocaşul Ilie Iordache şi-a încheiat activitatea la gruparea gorjeană şi va evolua la Dinamo în returul ediţiei 2008/2009 a Ligii I.

"M-am întâlnit cu Borcea şi l-am cedat pe Ilie Iordache la Dinamo. Eu plătesc 100.000 de euro pentru doi ani şi jumătate, atât cât a jucat Iordache la noi. Toate litigiile financiare între mine şi Iordache se sting, Iordache se întoarce la Dinamo pe salariul pe care l-a avut acolo şi în luna iunie. Personal, îl apreciez foarte mult şi cred că i-am găsit cea mai bună soluţie. Este un jucător care va confirma, are potenţial şi cel târziu la vară va fi în lotul echipei naţionale", a spus Condescu.

Iordache refuză transferul la Dinamo!

Mijlocaşul Ilie Iordache, al cărui transfer de la Pandurii la Dinamo a fost anunţat marţi, a declarat că refuză să meargă la formaţia pregătită de Mircea Rednic, precizând că vrea să rămână la echipa din Târgu Jiu.

"Nu plec de la Pandurii şi nu am treabă cu înţelegerea dintre Marin Condescu şi Cristian Borcea. Eu sunt jucătorul echipei Pandurii şi aici vreau să rămân. Nu mă interesează oferta de la Dinamo, iar ca variante am oferte de la alte echipe din Liga I şi din străinătate. Am depus memoriu să recuperez nişte bani care mi s-au promis în momentul în care am ajuns la Târgu Jiu, nu am mai luat bani din noiembrie, iar salariul pe decembrie nu l-am primit", a declarat Ilie Iordache, marţi, pentru NewsIn.

Iordache, care s-a prezentat la antrenamentul de marţi al echipei, a anunţat că se va pregăti şi miercuri cu Pandurii şi a declarat că în situaţia în care nu va fi luat cu echipa în cantonamentul din Antalya, va veni în continuare la club să se pregătească.

Fotbalistul a ajuns la Pandurii Târgu Jiu sub formă de împrumut în urmă cu 2 sezoane şi jumătate de la Dinamo II, grupare de la care a venit la cererea fostului antrenor al gorjenilor, Eugen Neagoe. Evoluţiile sale bune din tur - returul ediţiei 2007/2008 l-au readus în atenţia oficialilor lui Dinamo. În vară, fotbalistul a solicitat conducerii lui Dinamo o mărire de salariu, cerere acceptată de oficialii roş-albilor. Mijlocaşul a primit o mărire de 45.000 de euro, ajungând astfel să câştige 60.000 pe sezon. Fotbalistul nu i-a mulţumit pe oficialii lui Dinamo cu evoluţiile sale din perioada de pregătire şi a fost transferat la Pandurii Târgu Jiu, care l-a achiziţioinat pentru 500.000 de euro.

Iordache a semnat un contract valabil pe cinci ani cu gorjenii. Fotbalistul susţine că înainte de a semna cu Pandurii, preşedintele clubului, Marin Condescu, i-a promis o primă de instalare de 10.000 de euro, bani care trebuiau să ajungă în contul jucătorului în septembrie, lucru care nu s-a întâmplat nici până în prezent.

În urma întârzierii virării banilor promişi de Condescu, Iordache a depus memoriu pentru a deveni fotbalist liber de contract, moment în care a fost pus pe lista de transferuri de conducerea grupării gorjene.

Astfel s-a ajuns la o înţelegere între oficialii echipelor Pandurii Târgu Jiu şi Dinamo, în urma căreia fotbalistul urmează să semneze o înţelegere cu roş-albii, iar suma de 500.000 de euro pe care gorjenii trebuiau să o plătească roş-albilor a fost anulată.

În urma anulării sumei respective, Pandurii au mai plătit către Dinamo 100.000 de euro.

Mai multe articole despre:
Dinamo Ilie Iordache Pandurii Tg. Jiu