MENIU

Pacienţi internaţi câte doi în pat, la secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean din Ploieşti

Foto: NewsIN

Aglomeraţie de nedescris la secţia de Cardiologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Din cauza numărului mare de bolnavi, medicii sunt nevoiţi să interneze pacienţii câte doi în pat. Oamenii sunt extrem de nemulţumiţi pentru că, după ce că sunt bolnavi, mai trebuie şi să se înghesuie.

Secţia de Cardiologie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti este singura din judeţ. Pacienţii abia mai pot închide ochii noaptea.

În aceste condiţii, medicii se văd nevoiţi să externeze mai repede pacienţii care nu au afecţiuni grave, pentru a elibera paturile. În plus, din cauza numărului mare de bolnavi medicii vin mai devreme şi stau cu mult peste program.

"În ultima perioadă a fost, cel puţin în ultima lună, a fost o creştere foarte mare (...) Avem situaţii în care pe 19 ore să avem 35 de internaţi sau în weekend 60 de internaţi", a declarat dr Dumitru Predescu – sef Secţie Cardiologie.

Aceeaşi aglomeraţie se înregistrează şi la Secţia Interne a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti. Aici, în 80 de paturi, dorm 125 de bolnavi.

Mai multe articole despre:
Ploieşti spital bolnavi aglomeraţie Pat