MENIU

Păcăleala cu reabilitarea: zeci de familii din Cluj au plătit rebilitarea termică a blocurilor, dar nu s-au ales cu nimic

Foto: Realitatea TV

Păcăleală de sezon! Zeci de familii din Cluj au plătit pentru reabilitarea termică a locuinţelor, dar s-au trezit că firma contractată a dispărut. Cu bani cu tot, bineînţeles.

Firma care ar fi trebuit să reabiliteze termic blocul a încasat 60.000 de lei, a executat 5% din lucrare şi apoi a intrat în pământ. Oamenii au cerut ajutorul autorităţilor.

Sorin Apostu, primarul din Cluj-Napoca,a  declarat: "Am luat legătura cu şeful inspectoratului de protecţie a consumatorului şi cu şeful gărzii financiare pentru a cerceta astfel de firme care nu fac altceva decât să profite de oameni şi să le ia banii".

Firma care ar fi trebuit să se ocupe de reabilitarea termică a blocului nu a putut fi contactată, iar la numărul unde ar trebui să figureze sediul firmei, există o grădiniţă. Autorităţile îi sfătuiesc pe cei care vor să-şi izoleze blocul să verifice contractul cu ajutorul specialiştilor de la primărie.