MENIU

P.T. Barnum, încarnat de Hugh Jackman, într-o comedie muzicală

Foto: trollydolly.se

Actorul australian Hugh Jackman, cunoscut pentru rolul Wolverine din pelicula "X-Men" va juca rolul impresarului P.T. Barnum, figură legendară a spectacolului american, într-o comedie muzicală special scrisă pentru el, informează revista "Variety".

Hugh Jackman, care acum are 40 ani, şi-a demonstrat talentele de dansator la ultima ceremonie de decernare a premiilor Oscar. "The greatest showman on earth" ("Cel mai mare showman de pe pământ) nu are încă regizor, dar scenariul este scris de Jenny Bicks (scenaristul filmului "Sex and the city"). Compania  Fox va produce filmul, iar cântăreţul Mika este cel care ar putea semna coloana sonoră, potrivit "Variety".

P.T. Barnum, mort în 1891 la vârsta de 81 de ani, a devenit unul dintre reperele showbiz-ului american, datorită circului pe care l-a fondat, dar şi umorului şi stilului publicitar agresiv. Barnum a cumpărat Muzeul American din New York, transformându-l într-o expoziţie bizară, cu personaje ca “sirena Feejee”, Tom Degeţel sau "doica" preşedintelui Thomas Jefferson, o femeie despre care se spunea că ar avea 160 ani.

Mai multe articole despre:
X-Men Hugh Jackman Wolverine