MENIU

Oţelul - Gălăţenii vor să încheie "sezonul ruşinos" cu un rezultat pozitiv la Târgu Jiu

Foto: www.mpinteractiv.ro

Antrenorul Oţelului, Petre Grigoraş, a declarat, duminică, după victoria cu FC Argeş, că este mulţumit de jocul echipei sale, în special dinainte de eliminarea lui Bălaşa, şi spune că un rezultat de egalitate cu Pandurii ar însemna o clasare nesperată în clasament.

"Două lucruri m-au bucurat azi, victoria şi numărul mare de spectatori. Mă bucur că am jucat mai bine 11 contra 11, am ratat în a doua repriză patru mari ocazii de gol. La Pandurii, dacă facem un egal, cred că vom putea obţine un loc nesperat acum câteva săptămâni", a spus Grigoraş.

Gabriel Paraschiv este dezamăgit de evoluţia echipei în acest an competiţional şi spune că doar un rezultat pozitiv la Pandurii, în ultima etapă, ar mai schimba imaginea creată. "E ruşinos cum am terminat acest sezon, o victorie sau un rezultat pozitiv la Pandurii ar mai salva imaginea din acest sezon", a spus golgheterul echipei, adăugând că "nu plec de la Oţelul, e magnific la Galaţi".

Fotbalistul a fost completat de directorul general, Marius Stan, care a afirmat că este fericit pentru victoria din ultimul meci de pe teren propriu: "Subscriu la declaraţia lui Paraschiv, că am încheiat un sezon destul de ruşinos şi aştept ca la Târgu Jiu să obţinem un rezultat pozitiv pentru a mai spăla din imaginea acestui sezon".

De partea cealaltă, antrenorul argeşenilor, Ionuţ Badea, susţine că elevii săi au jucat mai bine în inferioritate numerică. "Am jucat mai bine în 10, decât în efectiv complet. Fosta mea echipă, Oţelul, a fost mai bună decât noi. Îmi pare rău că nu ne-am atins obiectivul, locul 7, acum rămâne de văzut dacă vom fi retrogradaţi sau nu, depinde de oficialii FRF", a opinat şi acesta.

Oţelul Galaţi s-a impus, duminică, scor 2-0, pe teren propriu, în faţa lui FC Argeş, într-un meci din etapa 33-a a Ligii I, şi a urcat pe locul 11 în clasament înaintea ultimei runde.