MENIU

Organizatorul concertelor lui Michael, la Londra, nu a făcut nicio declaraţie în legătură cu soarta biletelor vândute

Foto: timesonline.co.uk

Moartea megastarului Michael Jackson cu trei săptămâni înainte de întoarcerea pe scenă la Londra a lăsat foarte mulţi fani descumpăniţi. Organizatorul concertelor lui Michael, la Londra, nu a făcut încă nicio declaraţie în legătură cu soarta biletelor vândute.

Aproape 900.000 de bilete au fost vândute în câteva ore la deschiderea caselor, marţea trecută, iar alte câteva mii de bilete suplimentare, puse în vânzare miercuri, s-au epuizat.

Locurile la concert costau între 50 şi 70 lire, iar pentru Pachetul "Thriller" preţul ajungea la 770 lire, cu tot cu şampania şi legitimaţia de VIP, iar pe Ebay au fost vehiculate preţuri exorbitante.

Zece concerte au fost programate la arena O2 din estul Londrei, renumit pentru spectacolele moderne susţinute aici de mari artişti ai lumii. Acestea trebuiau să marcheze întoarcerea megastarului pe scenă, de la ultima sa apariţie în 1997.

Vineri, la intrarea în arena O2 a fost amplasat un ecran gigant care îl înfăţişează pe Michael cu tricoul Thriller, iar fani depun flori şi lumânări.

Fanii şi-au exprimat dorinţa organizării unui concert ad-hoc al lui Michael Jackson în care muzica lui să se armonizeze pe fundalul miilor de fotografii şi a filmelor pe care le-a făcut megastarul. Aceasta vine şi ca o variantă de a nu înapoia banii pe bilete. Totul să fie proiectat pe ecrane imense.

Organizatorul AEGLife nu a făcut nicio declaraţie în legătură cu soarta biletelor vândute. Pe ecranele arenei O2 este afişat: "În aceste momente, gândurile noastre sunt alături de copiii, familia şi prietenii lui Michael. Vom anunţa despre situaţia biletelor când timpul ne va permite".

Site-ul de vânzări on-line Seatwave a anunţat rambursarea integrală a tuturor biletelor cumpărate prin portalul www.seatwave.com. Ticketmaster nu a făcut niciun anunţ în această privinţă până la acest moment.

Mai multe articole despre:
Londra deces concert Michael Jackson O2