MENIU

Ofertele agenţiilor de turism pentru Ziua Îndrăgostiţilor: Cină romantică la Paris, Veneţia sau Mamaia

Foto: franceinlondon.com
Foto: static.guim.co.uk
Foto: blogs.smh.com.au
Foto: infopensiuni.ro

Tot mai mulţi români au intrat în febra pregătirilor pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Pe lângă obişnuitele cadouri dăruite celor dragi sau cinele romantice, sejururile de sezon oferite de agenţiile de turism pentru Ziua Îndrăgostiţilor pot fi o surpriză plăcută pentru persoana iubită.

Ofertele pentru weekendul 13-15 februarie ale agenţiilor de turism sunt pentru toate buzunarele, iar destinaţiile sunt variate, sejururi în ţară şi oferte pentru excursii în străinătate.

Un weekend în Albena, Bulgaria, la un hotel de cinci stele, costă aproximativ 100 de euro de persoană pentru două nopţi, a declarat pentru Realitatea.NET, Maria Olteanu, agent de turism la Europa Travel. În ţară, în Predeal, un sejur pentru două persoane, la un hotel de patru stele costă 150 de euro. În ofertă sunt incluse micul dejun şi cina festivă, a completat aceasta.

Oferta agenţiei GTS Turism pentru Bulgaria include un program special pentru seara de 14 februarie cu cină romantică presărată cu petale de trandafiri. În plus, îndrăgostiţii pot opta pentru un mic dejun servit la pat, a declarat pentru Realitatea.NET, Cristian Ghita, agentul GTS Turism.

Parisul, un oraş al poveştilor de dragoste, nu putea să lipsească de pe lista operatorilor de turism. Costurile unui sejur în perioada 12-15 februarie sunt cuprinse între 185 de euro şi 280 de euro de persoană, în ofertele agenţiei Prestige Tour. Micul dejun este inclus. Pentru aceeaşi perioadă, o excursie la Roma, costă între 135 de euro şi 190 de euro de persoană, la hoteluri de trei sau patru stele, potrivit Prestige Tour.

Veneţia poate fi un loc potrivit pentru petrecerea unui sfârşit de săptămână romantic alături de persoana iubită. Agenţia Evoturism are pe lista de oferte un sejur de două nopţi, cu mic dejun în cameră şi o sticlă de vin roşu la sosire, la un hotel de patru stele. Tariful este de 232 de euro de persoană. Hotelul păstrează atmosfera secolului XVI, cu camere mobilate în stil veneţian.

Ceva mai scump, un sejur la Londra nu ar trebui ocolit. Cu preţuri care variază între 200 de euro şi 325 de euro de persoană, puteţi petrece trei zile în capitala Angliei. Oferta agenţiei Marshal este valabilă în perioada 13-15 februarie şi include două nopţi de cazare cu mic dejun şi biletul de avion Bucureşti-Londra şi retur.

Îndrăgostiţii care preferă destinaţiile exotice pot alege un sejur de trei zile în Atena. Astfel, pentru intervalul 13-15 februarie, costul unei camere duble la un hotel de patru stele porneşte de la 235 de euro, a precizat Elena Mihalcea, agent de turism la Paralela 45. Oferta include un program folcloric special pentru îndragostiţi şi un tur în Atena şi Peloponez. De altfel, se pot face înscrieri pentru excursii opţionale în Insulele Aegina şi Hydra, unde o croazieră de o zi costă între 54 de euro şi 95 de euro de persoană, a adaugat Elena Mihalcea.

Nici ofertele din ţarã nu sunt mai prejos. Ba mai mult, pe timp de crizã organizatorii oferă celor interesaţi şi bonusuri. Astfel, pentru perioada 14-17 februarie puteţi alege Băile Felix cu un hotel de trei stele, cameră matrimonială şi o cină specială în noaptea de 14 februarie. Pachetul costă 140 de euro de persoană. În plus puteţi participa şi la tombole speciale cu premii.

Pentru îndrăgostiţii de mare, oferte sunt în staţiunile Mamaia şi Mangalia, potrivit agenţiei Marshal. Un sejur în Mamaia, costa 770 de lei de persoană cu mic dejun, cină romantică, şampanie şi fructe la sosirea în cameră, incluse. Ceva mai ieftin este în Mangalia, unde pentru două nopţi de cazare trebuie să scoateţi din buzunar 440 de lei. Oferta include două cine, pe 13 şi 14 februarie, mic dejun inclus şi şedinţe de masaj.