MENIU

Oana Sârbu: Am fost racolată de securitate înainte de 1989

Oana Sârbu: Cei de la securitate mi-au cerut să povestesc în jurul meu şi în teatrul Constantin Tănase unde am debutat
Foto: rol.ro

Artista Oana Sârbu a declarat la Realitatea TV că a fost racolată de securitate, dar a reuşit să scape de presiunile pe care le-a exercitat asupra ei cu ajutorul tatălui său.

"Aproape de anii '90 am fost racolată de securitate, într-o încercare destul de îndrăzneaţă, înainte de Revoluţie, după apariţia mea în Liceenii şi după ce devenisem deja foarte cunoscută. Eram pe toate afişele, în toată ţara", a mărturisit Oana Sârbu. 

" O echipă care s-a dat a fi de la ARIA (Asociaţia Română de Impresariat Artistic) asociaţie prin care puteai să pleci în străinătate. Era o doamnă care a minţit, nu era de acolo, foarte respectabilă, îmbrăcată frumos, cochet, cu încă un domn, m-au abordat de două-trei ori, chiar dusă în afara Bucureştiului, în încercarea de a deveni un colaborator al lor. Ei mi-au cerut să povestesc ce se întâmplă în jurul meu şi în teatrul Constantin Tănase unde am debutat", a mai spus Oana Sârbu.

"Când am simţit că lucrurile devin destul de complexe l-am pus pe tata între mine şi ei. I-am explicat despre ce este vorba şi i-a refuzat foarte clar", a adăugat Oana Sârbu.

Mai multe articole despre:
comunism Revoluţie Securitate 1989 Oana Sârbu racolari