MENIU

O profesoară din Ploieşti a fost filmată de elevi dormind în timpul orei de curs

Foto: RTV
Profesoara nu este la prima întâmplare de acest gen

Incredibil, dar adevărat. O profesoară din Ploieşti a fost filmată de elevi dormind chiar în timpul orei de curs. Somnul femeii este atât de adânc încât nici măcar gălăgia făcută de copii nu o tulbură pe femeie.

Mioara Ionel este profesoară de fizică la Şcoala Andrei Mureşanu din Ploieşti. Recent, ea a fost filmată de elevi dormind în timpul unei ore. Imaginile au fost trimise de un telespectator pe adresa martorocular@realitatea.net.

Directorul şcolii unde predă profesoara s-a arătat suprins de cele întâmplate şi a declarat că Mioara Ionel "este un profesor foarte bine pregătit şi în fiecare an a avut rezultate la olimpiadele judeţene de fizică"

Nu la fel de îngăduitor a fost şi inspector adjunct IŞJ Prahova, Gheorghe Borovină, care a calificat fapta drept inadmisibilă.

Profesoara nu este la prima întâmplare de acest gen. În urmă cu aproximativ doi ani a fost filmată dormind de elevii liceului Cuza. Deşi profesoara a fost filmată şi fotografiată de elevi dormind la catedră, nimeni nu a depus vreo plângere împotriva ei.

De această dată, Inspectoratul şcolar din Prahova s-a autosesizat şi a demarat o anchetă.

Mai multe articole despre:
şcoală elevi Ploieşti profesoară doarme