MENIU

O poliţistă de la Crimă Organizată a fost prinsă în flagrant în timp ce lua mită

Foto: bbc.co.uk

Curtea de Apel Bucureşti a decis, miercuri, să emită mandat de arestare pe numele poliţistei de la Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate - Brigada Bucureşti, Elisabeta Niculescu, acuzată de DNA pentru luare de mită. Decizia instanţei poate fi atacată cu recurs.

Poliţista acuzată de procurorii anticorupţie de luare de mită este colegă cu ofiţerii de la crimă organizată arestaţi în aprilie, pentru că au promis unui cetăţean străin că vor soluţiona favorabil un dosar penal, declară surse judiciare.

Sursele citate au mai spus că poliţista ar fi fost, iniţial, martoră în dosarul celor doi.

Curtea de Apel Bucureşti a emis, pe 30 aprilie, mandate de arestare pentru 29 de zile, pentru luare de mită, pe numele lui Ginel Adrian Mărgărit şi al lui Ioan Daniel Cupe, ofiţeri de la Crimă Organizată, precum şi pentru Ulise Bolmadîr, acuzat de complicitate la luare de mită.

Cei doi ofiţeri au fost reţinuţi, în data de 29 aprilie, de Direcţia Naţională Anticorupţie, pentru 24 de ore, fiind acuzaţi că au luat mită 30.000 de euro, au declarat surse judiciare pentru NewsIn. Ofiţerii ar fi luat banii pentru rezolvarea favorabilă a unui dosar, au declarat aceleaşi surse.