MENIU

O persoană a fost rănită la Constanţa şi alte cinci maşini avariate de un tir rămas fără frâne

Foto: bogdangheorghe.ro

O persoană a fost rănită, iar cinci maşini au fost avariate, marţi seara, în Portul Constanţa, de un tir scăpat de sub control, care a lovit şi mai mulţi stâlpi indicatori şi o balustradă.

Purtătorul de cuvânt al Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, subcomisarul Cerasela Miron, a declarat că accidentul a fost semnalat, marţi seara, prin numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din port. Ei au stabilit că în Portulul Constanţa, un agent de pază a fost acroşat de un autocamion cu remorca.

Victima a fost transportată la Spitalul Judetean Constanta pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar nu a necesitat internarea. Din primele verificari, poliţiştii au constatat că şoferul autocamionului nu a mai putut controla vehiculul la intrarea în port. Tirul a acroşat patru autovehicule parcate în zonă şi pe agentul de pază. Autocamionul a ajuns pe podul rutier ce face legătura între poarta 5 şi dana 32, unde a mai acroşat un autovehicul. Conducătorul autocamionului a fost testat cu fiola alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

Mai multe articole despre:
accident tren circulaţie feroviară