MENIU

O parte din garderoba lui Audrey Hepburn, vândută pentru 300.000 de euro

<descriere>
<descriere>
<descriere>

Printre cele 36 de ţinute scoase la licitaţie se numără şi haine pe care actriţa le-a purtat în filmul \"Deux tetes folles\" şi o rochie de cocktail pe care a purtat-o în \"Comment voler un million de dollars\".

O parte din garderoba actriţei Audrey Hepburn  a fost vândută la licitaţie pentru aproximativ 300.000 de euro la Londra, la casele Sotheby\'s şi Kerry Taylor Auctions.

Săptămâna trecută, o parte din hainele actriţei Audrey Hepburn, fashion icon şi muza Givenchy, au fost expuse la Paris, înaintea licitaţiei care a avut loc la Londra. Jumătate dintre profiturile licitaţiei vor fi donate asociaţiei The Audrey Hepburn Children\'s Fund.

36 de rochii din anii 1950-1960 care au aparţinut actriţei britanice sunt scoase la vânzare, alături de pălării, curele şi alte accesorii.

Printre rochiile scoase la licitaţie se numără câteva ţinute de seară Valentino, Elizabeth Arden şi Givenchy, dar şi ţinute pe care actriţa le-a purtat în filmul \"Deux tetes folles\" (1962) şi o rochie de cocktail pe care a purtat-o în \"Comment voler un million de dollars\" (1966).