MENIU

O melodie înregistrată de M. Jackson a fost difuzată în premieră - ASCULTĂ AICI!

Foto: Realitatea TV
O melodie înregistrată de megastar, a fost difuzată joi în premieră absolută.
Michael Jackson - A Place with No Name

Fanii lui Michael Jackson au un motiv de bucurie. O melodie înregistrată de megastar a fost difuzată joi în premieră absolută. Conform zvonurilor, Michael a lucrat de zor în studioul de înregistrări înainte să moară, iar rezultatele ar putea forma în curând un album postmortem.

Melodia se numeşte "A Place with No Name" şi este un cover al cântecului "A Horse with No Name", al formaţiei America.

De la decesul subit din 25 iunie, Michael Jackson a revenit pe culmile gloriei. Postmortem albumele sale s-au vândut mai ceva ca pâinea caldă, 9 milioane de unităţi în doar trei săptămâni. În plus, hiturile sale domină primele locuri în topurile de specialitate din Statele Unite.

Mai mult, un portret al său ar putea fi vândut pentru 10 milioane de dolari. O galerie de artă din East Hampton, Statele Unite, l-a scos la licitaţie imediat după moartea megastarului, iar acum speră să dea lovitura cu o sumă record. Momentan cei 10 milioane de dolari rămân doar un vis frumos. Suma maximă propusă de un cumpărător a fost cu puţin peste un milion. Tabloul realizat de Andy Warhol în 1984 se află în proprietatea unui colecţionar anomin. Acesta l-a achiziţionat în luna mai în cadrul unei licitaţii de artă modernă pentru mai puţin de 300.000 de dolari.

Mai multe articole despre:
Michael Jackson melodie tablou înregistrare