MENIU

O fetiţă a ajuns la spital după ce a fost lovită în cap cu o bâtă de un băiat

Copii bătuţi de copii

O fetiţă de 11 ani din comuna Mărgineni a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău după ce a fost lovită în cap cu o bâtă de un copil de 13 ani. Agresorul, elev în clasa a VII-a, a dat buzna în casa minorei pentru a-l bate pe fratele ei. Pentru că fata a sărit să-şi apere fratele, a fost snopită în bătaie.

Totul a început în momentul în care Sebastian şi Mădălin, elevi în clasa a VII-a, respectiv, clasa a V-a, au intrat în domiciliul familiei Crişan pentru a-l bate pe băiatul cel mare, potrivit ediţiei online a Ziarului de Bacău. Agresorul a declarat că i-a aplicat o corecţie pentru simplul fapt că nu este din zonă. Bătăuşii s-au izbit în uşa casei celor doi fraţi până au smuls cuiul de siguranţă, pătruzând în locuinţă.

Deranjaţi că acesta a închis uşa, elevul de clasa a VII-a l-a lovit pe băiat, după care, deranjat de ţipetele surorii, a lovit-o în cap cu un lemn. Bătăuşul s-a speriat când a văzut că fata nu mai mişcă şi a fugit de la locul faptei împreună cu însoţitorul său. Când şi-a recăpătat forţele, băiatul agresat a chemat în ajutor o vecină care a chemat imediat salvarea.

Mama fetei bătute a spus că agresorii obişnuiesc să îi bată copiii şi la şcoală. \"Fetiţa mi-a povestit că la şcoală o băteau cu palmele şi cu pumnii. Sunt nişte copii foarte obraznici, care îşi urmăresc colegii pe drum şi îi agresează\", a spus femeia.

Medicii au diagnosticat-o pe fată cu traumatism cranio-cerebral şi comoţie cerebrală. \"Pacienta a ajuns la noi în stare gravă. Fetiţa a primit tratament de specialitate şi rămâne sub observaţie\", a declarat doctorul Petru Papuc.

Poliţiştii din comuna Mărgineni au demarat o anchetă. \"Agresorul face parte dintr-o familie dezorganizată, iar pe numele său mai există un dosar penal. În urma cercetărilor va fi dată şi soluţia legală\", a adaugat unul dintre poliţişti.

Mai multe articole despre:
şcoală spital poliţie bătaie elev copil infractor Agresor