MENIU

O femeie s-a prăbuşit cu maşina într-o râpă adâncă de 15 metri pe un drum surpat şi nesemnalizat

Foto: tion.ro

Şoselele din Bistriţa-Năsăud lăsate în paragină fac noi victime. O femeie a ajuns la spital după ce s-a prăbuşit cu maşina într-o râpă adâncă de 15 metri, din cauza unei porţiuni de drum surpat şi nesemnalizat.

Consiliul Judeţean susţine că nu sunt fonduri pentru repararea carosabilului şi că anul acesta, nici nu se pune problema ca drumul să fie consolidat.

Femeia de 64 de ani, mergea pe Drumul judeţean 173, care face legătura între Şieu şi Teaca. Nu a văzut că drumul este stricat şi a ajuns cu tot cu maşină în râpă.
Drumul respectiv este în paragină de ani de zile, spun oamenii.

Primăria a cerut sprijinul Consiliului Judeţean, însă fără rezultat.
Primarul comune Teaca, Damian Munteanu, a declarat că s-ar fi putut evita acest accident dacă Consiliul Judeţean aloca nişte fonduri pentru acest drum. "Eu de când sunt primar am făcut sesizări la Consiliul Judeţean, la Instituţia Prefectului. Nu s-o răspuns în nici un fel", a mai spus Munteanu.

Consilierii Judeţeni au aprobat un proiect în valoare de 5 milioane de lei, pentru amenajarea şi reabilitarea Drumului Judeţean 173. Banii însă lipsesc.

Ultimul accident de acest gen pe Drumul Judeţean 173 a avut loc în urmă cu aproximativ 6 luni, când un tir s-a răsturnat, în aceeaşi râpă.   

Mai multe articole despre:
accident maşină drum râpă nesemnalizat