MENIU

O femeie din Vaslui este bănuită că şi-a vândut copilul

Foto: Realitatea TV

O femeie din localitatea vasluiană Cârja-Murgeni este bănuită că şi-ar fi vândut copilul unei familii din judeţul Ialomiţa. Totul sub acoperirea unei adopţii. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru trafic de persoane.

Autorităţile suspectează că băiatul este trimis în Anglia, la cerşit. În acest timp, mama naturală primeşte regulat sume de bani de la noua familie a copilului.

Femeia este din satul vasluian Cârja-Murgeni şi are trei copii. În urmă cu doi ani a fost decăzută din drepturi pentru că îşi neglija băieţelul, care a ajuns la un asistent maternal. Femeia este bănuită că în acest an, sub acoperirea unei adopţii şi-ar fi vândut copilul de patru ani unei familii înstărite de etnie romă, din Feteşti, judeţul Ialomiţa.

Familia din Ialomiţa a reuşit în timp record, numai patru luni, să adopte băieţelul. Sora mai mare spune că băiatul este frecvent luat de noii părinţi în Marea Britanie. Vecinii spun că familia se laudă prin sat că şi-a vândut băieţelul. Mama recunoaşte că a primit de mai multe ori bani de la noua familie a copilului.

Poliţiştii de la serviciul de Combatere a Crimei Organizate din IPJ Vaslui au demarat cercetările în cazul mamei, sub acuzaţia de trafic de persoane.

Mai multe articole despre:
Vaslui trafic copil persoane vânzare