MENIU

O fană înrăită a unei echipe de baseball şi-a oferit serviciile sexuale în schimbul a două bilete la meci!

Foto: http://zoice.com

Baseball-ul este unul dintre sporturile favorite ale americanilor, iar fanii înrăiţi nu se dau în lături de la nimic pentru a asista la partidele echipei favorite, mai ales în fazele superioare ale campionatului. E şi cazul unei fane a grupării Philadelphia Phillies, care şi-a oferit serviciile sexuale în schimbul a două bilete la un meci important al favoriţilor, informează "Gazetta dello Sport".

Există şi fane care ar face orice pentru a asista la meciurile favoriţilor, nu doar suporteri. S-a întâmplat recent în America, unde o femeie în vârstă de 43 de ani, Susan Finkelstein, mare fană a echipei de baseball Philadelphia Phillies, s-a arătat dispusă să facă sex în schimbul a două bilete.

Baseball-ul e printre sporturile favorite ale americanilor, iar când începe World Series, etapa în care se întâlnesc cele mai bune echipe din SUA, biletele se epuizează rapid. Cum new-yorkeza Susan s-a trezit cam târziu, şi-a dat seama că nu mai poate face rost, oficial, de bilete, dar nu şi-a pierdut speranţa.

A publicat un anunţ incendiar, pe un site specializat, în care şi-a prezentat "oferta", pentru a face rost de bilete, unul pentru ea şi unul pentru soţ, la meciul dintre New York Yankees şi Philadelphia Phillies. "Fană pe viaţă şi pe moarte a Phillies, blondă superbă cu piept generos, în căutarea a două locuri pentru 'World Series'. Preţ negociabil, sunt de genul creativ! Ne putem face, poate, un serviciu reciproc", a scris Susan Finkelstein.

Anunţul nu a scăpat poliţiei locale, care a trimis un agent să verifice dacă "servicul reciproc" însemna prestarea de servicii sexuale. Poliţistul s-a întâlnit cu Susan, şi, după ce i-a transmis că are biletele, nu a durat mult până femeia a recunoscut că-i oferă "diverse acte sexuale" în schimbul mult râvnitelor tichete de meci. Susan a fost arestată, sub acuzaţia de prostituţie, iar întreaga poveste a făcut înconjurul lumii.

"Neplăcuta" aventură a lui Susan a avut totuşi un final fericit. Povestea a ajuns la urechile unui cunoscut DJ, şi el mare fan al lui Phillies, care a decis să-i trimită femeii două bilete la înfruntarea dintre Phillies şi Yankees, programată sâmbătă, la Philadelphia. Şi fără a-i cere acesteia nimic în schimb...

Mai multe articole despre:
meci bilete suporter baseball fană servicii sexuale