MENIU

O bonă a fost înregistrată în timp ce bătea copiii de care ar fi trebuit să aibă grijă. VEZI VIDEO

Foto: RTV
O mamă povesteşte, pe desprecopii.ro, cum bona îi bătea copiii

Loviţi cu dosul palmei, ridicaţi de urechi de pe scaun, trântiţi pe gresie şi înjuraţi! Sunt traumele prin care au trecut doi copii, de 2 şi de 4 ani. Cea care i-a supus la astfel de tratamente este chiar bona care ar trebui să aibă grijă de ei. Femeia a fost filmată în timp ce agresa copiii de o camera video ascunsă în casă de mama copiilor.

Mama copiilor povesteşte cum copiii sunt bătuţi de bona pe care a angajat-o când a fost nevoită să reînceapă serviciul. Femeia a scris pe forum că, până să lase bona singură cu copiii, a testat-o vreme de o lună, timp în care nimic nu i s-a părut suspect.

Semnalul de alarmă a fost momentul în care, deodată, băieţelul a început să ridice defensiv mâinile deasupra capului atunci când cineva se apropia prea mult de el. Mama a montat o cameră ascunsă, iar acum câteva zile a înregistrat-o pe bonă cum le vorbeşte urât copiilor, cum îi smuceşte şi îi loveşte. La fel face, la un moment dat, şi menajera.

Mama copiilor mai povesteşte pe forumul desprecopii.com că băieţelul are acum nevoie de consiliere psihologică. Ea a depus plângere la poliţie.

Citeşte şi Bona care i-a agresat pe cei doi copii riscă o amendă şi câteva luni de închisoare

Mai multe articole despre:
copii poliţie bătaie mamă bonă menajeră