MENIU

O aplicaţie iPhone îi ajută să trişeze pe jucătorii de Blackjack din cazinouri

FOTO: iphonews.com

Autorităţile pentru controlul jocurilor din statul american Nevada, unde se află Las Vegas, au avertizat cazinourile în legătură cu o aplicaţie pentru iPhone care permite numărarea cărţilor.

Odată descărcat acest program pe telefon de pe site-ul iTunes, acesta face numărarea cărţilor foarte uşoară", se arată în nota de informare redactată de Randall Sayre, membru al autorităţii de control al jocurilor din Nevada, într-o scrisoare adresată în 5 februarie directorilor de cazinouri.

"Când programul este utilizat în modul 'discret', ecranul telefonului rămâne închis şi, dacă utilizatorul ştie unde sunt localizate tastele, programul poate rula fără ca cineva să îşi dea seama", continuă avertismentul.

Jucătorii doar ating un buton virtual de pe ecran pentru fiecare carte mai mare de 10 şi altă tastă pentru cărţi cu valoare mai mică. Programul face numărătoarea, iar o privire scurtă aruncată rezultatelor poate indica şansele ca valoarea totală a cărţilor alese de jucător să se apropie cât mai mult de 21, fără să o depăşească. Autoritatea pentru controlul jocurilor a primit informaţii că aplicaţia pentru iPhone a fost folosită deja în cazinourile din Carolina de Nord.

În cazinourile din Nevada este interzisă numărarea cărţilor cu dispozitive electronice, dar jucătorii sunt liberi să încerce să le numere în minte.
Mai multe articole despre:
iphone Las Vegas Carolina de Nord