MENIU

O adolescentă este nevoită să petreacă fiecare noapte la spital din cauza unei forme unice de diabet

Diabetică

Deşi tinerei i se administrează tratament din oră în oră, pentru a nu intra în comă, aceasta se declară optimistă, spunând că se bucură de fiecare zi ca şi cum ar fi ultima din viaţă.

\"Este o şansă de 1 la 6.7  miliarde ca cineva sa aibă această formă de diabet, în care sângele conţine o cantitate foarte mare de zahăr. Este nevoie de un tratament din oră în oră pentru ca persoana respectivă să nu intre în comă\", au adăugat medicii, potrivit dailymail.co.uk.

Alice Halstead  are doar 18 ani , dar este nevoită să doarmă în fiecare noapte la spital deoarece o singură noapte petrecută acasă ar putea-o ucide. În timp ce adolescentele de vârsta ei merg la şcoală sau în cluburi, tânăra nu a avut niciodată un prieten, nu a mers niciodată într-un club, cu atât mai puţin nu a rămas niciodată afară până târziu.

Cu toate acestea, Alice se declară optimistă. \"Mă consider norocoasă pentru că sunt în viaţă, nu ştii niciodată ce se poate întâmpla, mă bucur de fiecare zi ca şi cum ar fi ultima din viaţa mea\", a declarat aceasta.

Mai multe articole despre:
spital medici diabet comă adolescentă zahăr