MENIU

NVIDIA a anunţat lansarea driverelor 190.62, cu support pentru DirectCompute

FOTO: clubic.com

NVIDIA a anunţat că Microsoft a acordat certificarea Windows Hardware Qualification Lab (WHQL) pentru driverele GeForce 190.62 destinate sistemului de operare Windows 7, oferind suport pentru tehnologia DirectCompute (cel mai nou API Microsoft).

Dezvoltatorii beneficiază din plin de puterea de procesare intens paralelă a unităţilor NVIDIA GeForce, dar şi de noua tehnologia DirectCompute din Windows 7. Scopul final este crearea de aplicaţii multimedia mai atractive, mai vizuale şi mai ales, mult mai rapide.

Cei peste 100 de milioane de utilizatori ai unităţilor de procesare vizuală NVIDIA GeForce au acum posibilitatea de a rula aplicaţii optimizate pentru DirectCompute. Câştigul este imediat: timpul necesar creării conţinutui multimedia se va micşora semnificativ, utilizatorii având astfel mai mult timp pentru a împărţi aceste materiale cu prietenii şi familia.   

“În combinaţie cu aplicaţiile care beneficiază de noua tehnologia DirectCompute, Windows 7 are potenţialul de a schimba definitiv experienţa milioanelor de utilizatori de PC-uri,” a spus Mike Ybarra, general manager, Windows Product Management, Microsoft Corp.  “Am văzut deja pe piaţă multe aplicaţii care beneficiază de puterea de procesare a GPU-ului, iar acum suntem siguri că Windows 7 şi DirectCompute vor deveni intrumentele cele mai utile dezvoltatorilor, pentru a putea scrie aplicaţii care beneficiează la maxim de potenţialul uriaş al unităţilor de procesare vizuală.”

Mai multe articole despre:
Nvidia Windows 7