MENIU

NOUTĂŢI DIN PIAŢA ELECTORALĂ: Portocalele şi roşiile au preţuri egale la ora 17, în jur de 32 de lei :)

REALITATEA.NET

PNL a sesizat BEC cu privire la publicarea rezultatelor neoficiale de la exit-poll-uri, pe REALITATEA.NET. Ca urmare, Costin Ilie vă propune pe Vox Publica ultimele noutăţi din piaţă. Mai precis, cele de la ora 17.

Costin Ilie vă propune noutăţi din piaţă, la ora 17.  Cu cifre exacte. Titlul articolului este \"Portocalele şi roşiile au preţuri egale la ora 17, în jur de 32 de lei. Lămâile sunt retrase de la vânzare\".

\"PNL a sesizat BEC cu privire la publicarea rezultatelor neoficiale de la exit-poll-uri, pe REALITATEA.NET. Nu o să mă apuc acum să spun că au existat încă vreo câteva mii de site-uri care au făcut acelaşi lucru, tot ce vreau să spun este că domnul Crin Antonescu nu ştie să piardă. Şi mai vreau să spun ceva:

Am rugat un amic de la CCSB să-mi spună cât mai costă fructele şi legumele în piaţa de lângă el. S-a dus în piaţă pe la 15.00, m-a sunat şi mi-a comunicat următoarele preţuri:

Portocalele costă 33,2 lei

Roşiile costă 31,7 lei

Lămâile costă 22 lei

Pentru că e bine să ceri şi a doua părere, am sunat şi un amic de la INSOMAR, un amic vechi. La el, avem următoarele:

Roşii: 33,8 lei

Portocale: 32,7 lei

Lamâi: 20,3 lei

Am mai trimis alţi doi prieteni, de la CURS şi CSOP, să vadă şi ei cum stau lucururile. Revin imediat ce am datele\", scrie pe Vox Publica.

Mai multe articole despre:
alegeri procente preşedinte roşii portocale